Rijden Met

Alles over Voertuigen

De celfix haalt u bij QSP Products

Bent u helemaal thuis in de race en rally wereld? En heeft u een celfix nodig? Dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Zij hebben vele race en rally onderdelen en producten van topkwaliteit waaronder de celfix!

De celfix is een relatief klein onderdeel welke gebruikt wordt in de race en rally. Dit onderdeel wordt in de uitlaat van een auto gemonteerd. Dit voorkomt het dat het “Check Engine”-lampje op het dashboard onnodig vaak gaat branden.

Over QSP Products

QSP Products bestaat al meer dan 25 jaar en hebben zich in al deze jaren gespecialiseerd in race en rally onderdelen. Ook hebben ze meegedaan aan diverse autosport wedstrijden en zijn ze het eerste Nederlandse bedrijf dat op de FIA lijst vermeldt staat met de veiligheidsgordels. Dit is overigens niet het laatste product wat zij tot de FIA lijst normen hebben gekwalificeerd.

Waarom een celfix bij QSP Products kopen?

Ten eerste heeft het bedrijf QSP Products een erg goede beoordeling van hun klanten. Zo geven klanten hun gemiddeld een 9! Dit is erg hoog en zegt zeker iets over de kwaliteit van de producten die dit bedrijf verkoopt. Daarnaast hebben de medewerkers erg veel ervaring. Om precies te zijn 25 jaar! In deze 25 jaar, hebben ze in de praktijk veel ervaring opgedaan en dit zorgt voor kwaliteit in producten en diensten. Deze kwaliteit geven ze vervolgens ook weer door aan hun klanten. Het is zeker een aanrader om producten te kopen bij QSP Products.