Rijden Met

Alles over Voertuigen

Blanke lak verkrijgbaar bij NonPaint Pro

Blanke lak is te vinden bij NonPaint Pro, dus u hoeft niet meer verder te zoeken! Lak van topkwaliteit en voor een scherpe prijs! Bezoek onze site en vind de lak waar u naar zoekt.

Assortiment blanke lak

We hebben meerdere topmerken blanke lak die wij onze klanten aanbieden. U kunt denken aan merken zoals Mobihel, BSE, Troton, PPG, Max Meyer en nog meer. Deze producten hebben wij zelf getest voordat we het aan ons assortiment hebben toegevoegd. Deze lakken zijn van hele hoge kwaliteit en hebben een prachtige diepe hoogglans. Ze zijn uitstekend verwerkbaar en het dekt goed. Mobihel en Troton drogen ook nog is snel op aan de lucht (Airdry). Deze producten verzenden wij in degelijke verpakkingen naar autoschadeherstelbedrijven in Europa. We bieden verschillende maten aan. De maten verschillen van 0.5 L tot zelfs 4 L! Kijk eens rond op onze site en zoek de lak die u nodig hebt!

Onze lak

Niet alleen blanke lak is verkrijgbaar maar ook andere soort lak! We hebben bijvoorbeeld lak met kleur en zelfs lakstiften! Zo is er dus voor elke soort schade een soort lak voor u. Lak mengen wij ook zelf. Dit komt omdat wij beschikken over een mengbank. Doordat wij beschikken over een mengbank kunnen wij de exacte kleur lak mengen waar naar gewenst wordt. Als u niet precies weet welke kleur u nodig heeft, dan kunt u de kleurcode opzoeken die te vinden is op uw VIN-plaatje. Uw VIN-plaatje kunt u vinden door in de gebruiksaanwijzing te kijken van uw auto.