Rijden Met

Alles over Voertuigen

Car Cleaning – niet alleen exterieur

Car Cleaning

Wat car cleaning is

Car cleaning is veel meer dan alleen door de wasstraat rijden. Het is een parapluterm. Er valt van alles onder. Denk bijvoorbeeld ook aan de reiniging van je interieur. Lederen bekleding moet goed worden onderhouden, anders kunnen er scheurtjes in komen. Het is een service waar ook spot repair onder valt. Spot repair is een reparatie methode voor kleine beschadigingen. Door aan de oppervlakte met speciale apparatuur te werken kunnen bepaalde beschadigingen soms op een verrassend goedkope wijze worden opgelost. Zelfs het polijsten van je auto valt hieronder, waaronder de koplampen.

Reiniging van het interieur

Beschadigingen aan je interieur kunnen makkelijk ontstaan zonder goed onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan scheurtjes in je lederen bekleding. Vaak kan dit met een behandeling met water worden opgelost. Ook modder en andere viezigheid in de auto kan je hiermee verwijderen. Soms kan je dit zelf, maar als het er te lang zit worden het hardnekkige vlekken. Het laten schoonmaken is vaak verrassend goedkoop.

Auto die gepoetst wordt

Spot Repair

Dit is een reparatie methode voor het exterieur van je auto. Kleine beschadigingen door bijvoorbeeld tegen een paaltje aan te rijden zitten in een klein hoekje. Los dit simpel op door spot repair toe te laten passen. Deuken en oppervlaktebeschadigingen zo oplossen is vaak een stuk goedkoper dan bij een reguliere autogarage.

Polijsten van je auto

Hiermee kun je ervoor zorgen dat je auto langdurig glanst, en langer beschermd is tegen stof en andere viezigheid. Door hagel en regen kunnen er zelfs roestplekken ontstaan. Als je je auto laat polijsten voorkom je dergelijke plekjes en voorkom je waardeverlies van je auto. Het polijsten van je koplampen kan er zelfs voor zorgen dat dof geworden koplampen langer meegaan. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Meer informatie

Voor meer informatie over wat een car wash voor jou kan doen, kan je terecht op de Wikipedia pagina. Toch stevige schade door hagel? Kijk dan hier voor meer informatie over hoe je dit op kunt lossen.