Rijden Met

Alles over Voertuigen

Cars by Lex. De specialist in klassieke auto’s

Het bedrijf Cars by Lex is gespecialiseerd in het verkopen van klassieke auto’s zoals, Austin Healey, Aston Martin, Jaguar en vele anderen. Cars by Lex is sinds 1998 gevestigd in Waalwijk en heeft ervaring op het gebied van Engelse sportauto’s. Ook vindt u bij ons een brede collectie oldtimers van zeer hoge kwaliteit. Cars by Lex staat bekend om topkwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, budgetteren en een gedegen plan van aanpak.

Onderhoud & reparatie

In ons garage staan de beste monteurs voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij helpen u bij kleine of grote reparaties van uw auto. De garages van Cars by Lex zijn voorzien van 7 bruggen, een remmentestbank en gespecialiseerde monteurs die voor u klaar staan. De klant kan indien gewenst een offerte voor ieder reparatie aanvragen. Na goedkeuring kan de reparatie worden uitgevoerd.

Inruilen

Voor het inruilen van uw auto kunt ook bij ons terecht. Stuur een mail naar ons met daarin een korte omschrijving van uw auto. Foto’s of een filmpje van uw auto kunnen ons uitstekend helpen bij het bepalen van een inruilindicatie. Als u een keer langs wilt komen met de auto is dat geen probleem. Onze specialisten staan klaar om u van dienst te zijn.