Rijden Met

Alles over Voertuigen

Een budget auto gezocht!

Balen, mijn auto heeft van de week de brui gegeven waardoor ik hem niet meer aan de praat krijg. Hier baalde ik zo van aangezien ik op dat moment niet bepaald het budget ervoor had om een nieuwe auto te kopen. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar een budget auto, wellicht dat ik het via internet goedkoop kan vinden toch?

Doordat ik via het internet was gaan zoeken viel het mij gelijk op dat er genoeg te vinden is wat binnen het budget valt. Ook bij Occasion dealer ‘t Gooi was het mogelijk om een auto te verkrijgen welke binnen het budget valt. Dit wekte mijn interesse waardoor ik ervoor heb gekozen om een bezoekje te brengen aan hun garage. Zo ben ik gisteren hier geweest om de auto’s te bekijken in de hoop dat ik hier kan slagen. Bij binnenkomst in deze garage viel het mij direct op dat er genoeg auto’s te vinden is.

bmw-3-serie-touring-318i-executive-300x225

Auto gevonden!

Uiteindelijk hadden ze hier een prachtige auto staan welke ruim binnen het budget valt! Dit wekte mijn interesse waardoor ik met de medewerker van hun een afspraak heb gemaakt dat ik deze auto maar al te graag wilde hebben! Zo hebben hun het snel voor mekaar gekregen om dit voertuig rijklaar te maken zodat ik hier onwijs veel plezier mee zal beleven.