Rijden Met

Alles over Voertuigen

Een mini heftafel aanschaffen?

Ben je op zoek naar een mini heftafel? Dan zit je in dit artikel meer dan goed. We vertellen je graag meer. Want hoe werkt een dergelijke heftafel eigenlijk? Waar moet je op letten bij de aanschaf? Lees mee en ontdek waar wij het over hebben!

De (mini) heftafel uitgelegd

Om eerst de mini heftafel uit te leggen, zullen we natuurlijk het begrip heftafel moeten behandelen. Want het is natuurlijk een kleinere vorm die is ontworpen. Allereerst is het belangrijk om te realiseren dat er allerlei vormen mogelijk zijn. Zo kun je denken aan elektrische maar ook aan verrijdbare heftafels. De heftafels worden ingezet om heel zware artikelen (maar ook pallets!) op een ergonomische werkhoogte te brengen. Je voorkomt op deze manier dat je werkt op een niveau dat niet goed is voor je lichaam. Natuurlijk zul je de eerste jaren van je loopbaan niet merken dat je last krijgt van je rug, toch zullen de klachten snel volgen. Het is daarom goed om preventief te werk te gaan. Je kunt op deze manier een stuk langer door. De heftafel helpt je daarbij. Want twee kenmerken:

  • Door deze heftafel worden rugklachten voorkomen of verminderd en;
  • Wordt de productiviteit bevorderd

Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een bedrijf? Dan vind je het belangrijk om efficiënt te werken, het gaat immer wel om jouw bedrijf. Goed om te beseffen dus. En of je nou kiest voor de elektrische of voor de verrijdbare heftafel, als je geen keuze kunt maken kun je ook voor beide kiezen. Twee vliegen in één klap, toch? Er zijn tijdens je zoektocht veel dingen om op te letten. Wist je dat er bijvoorbeeld de mogelijkheid is om te kiezen voor meerdere platformtypes? En natuurlijk de schaarlift met enkelvoudige of zelfs dubbele schaar behoort tot het aanbod. 

Dan over naar de veiligheid, voordat we de mini heftafel aan bod laten komen. Veiligheid speelt een zeer grote rol, vooral als deze verrijdbaar is, de heftafel maar ook de mini heftafel. Veiligheid speelt een grote rol. Als je een bedrijf hebt wil je uiteraard het beste voor je medewerkers. De heftafels van intramatgroup.nl”>www.intramatgroup.nl voldoen bijvoorbeeld aan alle strenge veiligheidsnormen en eisen die er zijn. En dat is belangrijk, zo weet je zeker dat er geen ongelukken zullen gebeuren.

Je kiest bijvoorbeeld voor een mini heftafel als je een wendbare heftafel wilt. En vooral eentje die weinig ruimte in beslag neemt. Het is niet zo dat deze niet sterk zijn. Integendeel, de mini heftafel kan verrassend veel gewicht heffen! Goed om te weten dat je niet beperkt bent tot de grotere soorten, want natuurlijk is dat niet voor iedereen geschikt. Groot of klein: alle soorten kun je op de genoemde website vinden. 

Ook een mini heftafel of toch voor de grotere versie gaan?

Het is natuurlijk maar de vraag waar jij voor gaat kiezen. Is dat de mini heftafel of kies jij toch voor de grotere versie? Wij kunnen ons vinden in beide opties. Het is maar net wat voor project je moet doen. Je kunt zelf rondkijken, meer informatie lezen en direct bestellen via intramatgroup.nl”>www.intramatgroup.nl