Rijden Met

Alles over Voertuigen

Ford F 150 Raptor gekocht!

Ford F 150 Raptor

Wij hebben een Ford F 150 Raptor gekocht en daar vertel ik je graag meer over! De auto zelf is wellicht niet voor iedereen zo interessant. Maar waar wij hem gekocht hebben waarschijnlijk wel. Als jij ook op zoek bent naar een unieke en zeer krachtige auto, dan kan ik je Bos V8 Supercars aanraden. Zij hebben ons geholpen met de zoektocht naar de ideale wagen en hebben er voor gezorgd dat wij al snel konden wegrijden. In eerste instantie was ik online gaan zoeken naar verschillende opties. Wij wilden een grote en sterke auto, die in veel weersomstandigheden een ideale ervaring zou bieden. Hier kwamen veel modellen uit, maar het was toch niet helemaal wat wij wilden. Een vriend heeft ons toen getipt over deze garage. Daar vindt je namelijk allerlei auto’s die een zeer krachtige motor hebben. Niet alleen dat, ook vind je hier veel bijzondere merken en uitvoeringen. Dat is altijd gaaf om te zien natuurlijk.

 

Ford F 150 Raptor

Wat een mooie Ford F 150 Raptor!

Al snel hadden wij een bezoek gepland bij Bos V8 Supercars. Daar zagen wij bij aankomst al gelijk de Ford F 150 Raptor staan. Dat is toch wel een mooie vorm van vervoer, al zeg ik het zelf. Al snel konden wij in verschillende auto’s een proefrit maken. De Raptor hebben wij tot het laatst bewaard. Zo konden wij mooi bepalen welke ervaring het beste aanvoelde. Eigenlijk was er toen al geen twijfel over mogelijk. Dit zou ons nieuwe auto worden!

Ford F 150 Raptor

Gelijk gekocht

De mensen van Bos hadden het niet eerder meegemaakt, wij hebben de auto gelijk gekocht! Na de proefrit waren mijn man en ik allebei verliefd en we wisten dat we hier nog jarenlang plezier van zouden hebben. Er moest nog het een en ander aan klaargemaakt worden, maar drie dagen later reden we hier in naar huis.