Rijden Met

Alles over Voertuigen

Mercedes Asten die bij jouw situatie past

Mercedes Asten

Graag wilde ik een Mercedes Asten kopen als nieuwe auto. De reden dat ik opzoek was naar een nieuwe wagen is omdat mijn vrouw en ik een kindje verwachten over een paar maanden. Wij hadden eerst een kleine stadsauto die prima was voor ons tweeën. Nu wij een gezinnetje gaan worden, hebben wij echt een nieuw vervoersmiddel nodig die beter bij onze situatie past. Wat vooral belangrijk is, is dat het een veilige en betrouwbare auto is. Via een vriend van mij hoorde ik dat ik het beste naar Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn kan gaan. Hij heeft daar afgelopen jaar ook een auto gekocht en hij vond de service echt heel goed.

Auto

Naar Mercedes Asten

Ik heb een afspraak gemaakt met Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn om langs te komen om Mercedes Asten te bekijken. Samen met mijn vrouw ben ik de volgende dag langs gegaan. Wij zagen gelijk al heel erg veel mooie auto’s staan in de showroom. Een vriendelijke man begroette ons en ging met ons samen de auto’s langs. Hij vroeg waar wij precies naar opzoek waren en in welke prijsklasse onze nieuwe auto mocht vallen. Het was fijn dat hij gelijk daar naar vroeg want zo liet hij ons alleen auto’s zien die aansloot op onze wensen en behoeftes.

Auto

Onze droomauto

Toen de medewerker ons de vierde auto liet zien wisten wij gelijk dat dat de Mercedes was die wij wilde. Hij voldeed precies aan het plaatje wat wij in ons hoofd hadden. Hij was luxe en geschikt voor een groot gezin. Ook reed hij zuinig en was hij niet milieuvervuilend. Wij gingen direct met zijn alle rond de tafel zitten om de deal te bespreken en een uur later waren wij de trotse eigenaar van onze droomauto. Wat een goede service bied dit autobedrijf, ik ben zeer te spreken over hen. Mocht jij ook opzoek zijn naar een nieuwe Mercedes dan raad ik hen zeker aan!