Rijden Met

Alles over Voertuigen

Mijn bpm aanvragen

Mijn bpm

Mijn bpm aanvragen kan je makkelijk laten regelen via Mijnbpm.nl. Wanneer je hiervoor kiest om dit uit handen te geven, scheelt dat enorm veel tijd. Belasting voor Personenauto’s en Motorrijtuigen wordt berekend voor elk voertuig wat in Nederland voor het eerst een kenteken krijgt. Je kan dit ook wel als aanschafbelasting zien. Hoe hoog een premie gaat worden daarvoor moet je de nodige gegevens van een voertuig weten. Want de factoren die meetellen zijn divers. Zo kan de leeftijd van een voertuig een belangrijke rol spelen, maar ook de CO2 uitstoot.

Mijn bpm

Mijn bpm aanvraag, uit handen gegeven

Omdat er zoveel bij komt kijken om een auto hier in Nederland op naam te krijgen, heb ik de bpm aanvraag uit handen gegeven. Hierdoor hoef ik verder niets te regelen en wordt dit allemaal gedaan. Met de juiste gegevens kan het document worden ingevuld en aan de belasting gegeven. Na controle en goedkeuring kan de auto op naam worden gesteld en een kenteken worden aangevraagd. In sommige gevallen is het mogelijk om een vrijstelling van BPM te krijgen, maar dat is voor bestelauto’s. Wil je hier meer over weten en over andere zaken, bekijk dan deze website.

Omdat ik een zeer mooie wagen in Duitsland heb gekocht, wilde ik deze laten invoeren. Maar voordat ik hier aan begon, wilde ik eerst weten hoeveel mij dit allemaal ging kosten. Want als de invoerrechten en de
Belasting voor Personenauto’s en Motorrijtuigen hoog zijn, wil ik daar dan toch maar vanaf zien.