Rijden Met

Alles over Voertuigen

Mooie velgen kopen in Weert

velgen Weert

Bij JW Banden heeft mijn broer vorige week mooie velgen in Weert gekocht. Hij is bijzonder zuinig op zijn wagen en wil alleen maar het mooiste  hiervoor kopen. Hij laat hier zelf een boterham voor staan en geeft zijn laatste centen uit aan zijn vierwieler. Kom maar niet ongevraagd in de buurt van deze auto, want dan heb je al de grootste ruzie. Deze is namelijk zijn alles.

Al een tijd wilde hij andere onderdelen aan zijn auto hebben en was hier stad en land voor aan het afzoeken. Het maakte hem niet uit hoever het reizen was, als het de moeite waard was in zijn ogen, ging hij op pad.  velgen Weert

Lekker dichtbij

Laatst was hij op zoek naar mooie velgen in Weert en kwam hier bij het bedrijf van JW Banden terecht. Hier verkochten zij zeer fraaie exemplaren en alleen maar van zeer bekende merken, zoals:

  • ASA
  • Oxigin
  • Lemmerz
  • Michelin Kronprinz

Het is hier mogelijk dat zij deze onder de auto zetten, maar mijn broer doet dat liever zelf.  Wil jij ook van die mooie wielen onder jouw auto hebben, of ben je op zoek naar iets anders, bel dan naar het telefoonnummer wat op hun site staat voor informatie.