Rijden Met

Alles over Voertuigen

Op zoek naar autobedrijf Etten-Leur occasions

Mocht u toevallig op zoek zijn naar een tweedehands auto dan kan ik u aanraden om eens naar autobedrijf Etten-Leur occasions te gaan. Hier heb ik voor een tijd terug een zeer mooie auto gekocht. Deze auto had ik eerst via de website van autobedrijf Etten-Leur occasions gezien en omdat de prijs mij zeer aan stond ben ik meteen naar de garage gegaan. Maar niet alleen de auto die ik via het internet had gezien stond er in de garage nog veel meer andere mooie auto’s. Nu begon ik zelf toch wel te twijfelen welke auto ik zal gaan kiezen. Omdat ik op zeer korte termijn een auto nodig heb moest ik wel een keuze maken. Na een proefrit te hebben gemaakt werd het mij wel duidelijk welke auto ik zal kiezen.  slide2-e1462525122992-300x200

Zo blij met mijn nieuwe auto

Wat ben ik blij met mijn auto, de auto die ik via het internet had gezien. Voorheen deed ik alles op de fiets maar nu ik een auto heb laat ik de fiets in de schuur staan. Ondertussen is de garage in Etten-Leur mijn vaste garage geworden. Zodra ik problemen met mijn auto heb kan ik daar meteen terecht. Dat was meteen de eerste week al nodig, ik was zo stom geweest om de lampen van de auto aan te laten. Gelukkig was ik in de buurt van de garage en kwam een monteur mij helpen. Doordat ik de lampen de hele dag aan had laten staan was de accu leeg getrokken. cropped-vsrlogo