Rijden Met

Alles over Voertuigen

Plezier met de Dolly Bakfiets

De Dolly bakfiets is wellicht een van de beste fietsen die ik tegen ben gekomen. Sinds een paar dagen ben ik druk bezig met het zoeken naar een fiets wat bij mij past. Meerdere keren had ik al online gezocht, helaas niet met het gewenste resultaat. Zodoende heb ik mijn zoektocht even uitgesteld in de hoop dat ik het later zou vinden.

Gisteravond kwam een goede vriendin van mij langs. Zij vertelde al snel dat zij de Dolly bakfiets heeft gekocht en daar ontzettend tevreden over is. Natuurlijk trok mij dit de nodige interesse waardoor ik alles heb gevraagd wat ik wilde weten.

De Dolly bakfiets uitgekozen

Zelf wilde ik maar al te graag zien welke fiets dit precies is en of dat het bij mij past. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden die deze fiets mij kan bieden. Al snel merkte ik dat dit een van de leukste fietsen zijn die ooit op de markt gebracht is. Qua de prijs die zij hiervoor hanteren is dit perfect. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de kleur te bepalen en de afmetingen van de fiets te kiezen. Dit leidde mij naar de betaalpagina nadat ik de keuze had gemaakt. Hierdoor weet ik het zeker dat ik niet meer kan wachten tot de levering.