Rijden Met

Alles over Voertuigen

Shuttle service Schiphol

Een groot aantal bezoekers van Schiphol, komen er naar toe met eigen vervoer. Voor degenen die op reis gaan, betekent dit, dat de auto of motorfiets, ergens achtergelaten moet worden. Men gaat natuurlijk opzoek naar een veilige, betaalbare optie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben een heleboel bedrijven zich gericht op het aanbieden van parkeerdiensten tegen betaling. Een van de meest populaire mogelijkheden, vooral onder reizigers die met de eigen auto komen, is shuttle service parkeren bij Schiphol.

Wat houdt shuttle parkeren in

Bij deze parkeeroptie, gaat het erom, dat je als klant niet naar een parkeerplek op Schiphol hoeft uit te kijken. Bedrijven die deze dienst aanbieden, hebben lokaties in de directe omgeving van Schiphol, waar jij je auto of motorfiets kan parkeren. Deze lokaties zijn vrijwel altijd beveiligd en beschikken over cameras. De meeste bedrijven bieden ook de optie van indoor parkeren, waarbij de auto in een overdekte garage staat. Omdat je niet meer naar Schiphol toe rijdt, wordt je door het bedrijf met de shuttle bus afgezet bij de vertrekhal. Dit is meestal inbegrepen en dus kosteloos. De shuttle bussen rijden de hele dag door en soms voor elke passagier apart. Bij aankomst terug, wordt je weer opgehaald door de shuttle bus en tot naar je auto gebracht.

schiphol-smart

Tarieven en betaling

Het hele proces van reservering en betaling voor een plek, geschiedt bij de meeste bedrijven online, via de website van het bedrijf. Je kunt betalen met de bekende, beschikbare online betaalopties, maar soms is betalen bij de balie ook mogelijk. Tarieven verschillen per bedrijf en worden meestal per dag bepaald. Daarnaast is het mogelijk extra diensten te selecteren, zoals het laten wassen en/of repareren van de auto. Hieraan zijn er eveneens kosten verbonden. Ook voor het indoor parkeren, vraagt men een bepaald bedrag extra.

Tot slot

Shuttle parkeren brengt een verlichting voor velen, die de parkeerstress bij aanvang van de reis vanaf Schiphol, al zat zijn. Met een snelle reservering, ben je verzekerd van een veilige, betaalbare plek voor je dierbare auto!

Meer verhalen