Rijden Met

Alles over Voertuigen

Tips voor een audi tuning

audi tuning

Ben jij in het bezit van een audi en wilde deze graag laten tune? Dan is een audi tuning de ideale oplossing. Door middel van deze tuning zal er diep in de software van jouw audi getreden worden om zo de reserves die de fabrikant standaard aan de kant heeft gezet optimaal te kunnen benutten.

Wat doet tuning?

Door een audi tuning zal de specialist door middel van gebruik van speciale apparatuur diep in de software van de auto kunnen treden. Bij deze tuning wordt er gebruik gemaakt van speciale apparatuur om de belangrijke gegevens te kunnen behouden. Zo zal een tuning altijd op een verantwoordelijke manier verlopen. Na de tuning zal de auto meer vermogen en meer koppel krijgen waardoor je een groter rijplezier zult hebben. Als jouw audi beschikt over een automaat is het aan te raden om de S tronic of DSG bak eme te laten tune. Op deze manier kan de automaat de overbrengingen beter aan waardoor de levensduur van de automaat verlengd zal worden. 

audi tuning

De speciale Eco tuning 

Als je wilt besparen op de brandstofkosten is een Eco tuning de perfecte oplossing. Door middel van deze tuning zal er namelijk een betere en volledigere verbranding van de brandstof in de motor plaatsvinden. Door deze betere verbranding zal de motor de brandstof op een efficiëntere wijze kunnen benutten dat resulteert in een lager brandstofverbruik. Na deze Eco tuning zal de auto ook een lichtelijk vermogen winst krijgen waardoor de auto prettige rijdt.