Rijden Met

Alles over Voertuigen

Uitdeuken auto Haarlem

Hey slecht en goed nieuws, ik zal beginnen met het slechte nieuws. Ik heb een ongeluk gehad met mijn auto, de hele auto onder de deuken maar gelukkig heb ik niks. Het goede nieuws is dat ik Uitdeuken auto Haarlem kon contacteren voor deze klus. Ik had gehoord dat Uitdeuken auto Haarlem heel goed was in deze klussen klaren.

uitdeuken_zonder_spuiten_3_3294043697

Aanrader

De auto was na de klus weer gewoon de oude, natuurlijk moest er wel meer gebeuren dan alleen uitdeuken maar voor de rest had deze garage gedaan wat ‘ie moest doen, geweldig resultaat. Voor een scherpe prijs had ik alle deuken eruit laten halen. Ze zijn klantvriendelijk en doen wat je van ze vraagt en verwacht. Ik raad iedereen aan die ook ooit een ongeluk(je) krijgt, wat ik niet hoop, om hier je auto te laten uitdeuken. Niet alleen uitdeuken is een specialiteit, ook meerdere werkzaamheden hebben ze hier goed onder de knie.

Auto in originele staat

De auto kregen ze in originele staat, ik kon even blijven en ik keek mee met het hele proces. Met duurzame producten en de goede techniek die de medewerkers hanteren lukt het ze om de lastigste klussen aan de auto te fixen. Ook heb ik van te voren besproken hoe en wat. Ik wilde natuurlijk wel weten wat ik kwijt zou zijn aan deze klus. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de perfecte prijs te horen voor deze klus. Kortom ben ik heel tevreden over dit bedrijf en ik raad het daarom nogmaals echt aan iedereen aan!

logo-2