Rijden Met

Alles over Voertuigen

Een goede Occasion leasen

Afgelopen maand had ik een afspraak met Finalease om een Occasion leasen. Het bedrijf beschikt over gigantisch veel voertuigen. Aangezien ons vorige contract afliep, wilde we graag een nieuwe Occasion leasen. We zijn toen gaan kijken welke auto we graag wilde hebben. Vervolgens kwamen we uit bij de Ford Focus. Deze auto kwam uit 2008 en heeft weinig kilometers gemaakt. 

bus leasenWe hebben vervolgens een proefrit gemaakt en dat voelde allemaal perfect. Motorisch is de auto perfect en het interieur ziet er ook nog zo goed als nieuw uit. Na de proefrit kwamen we terug en zijn we weer om de tafel gegaan, om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Bij ons vorige contract vonden we de kosten toch wel erg hoog per maand. Aangezien het mogelijk is om een aanbetaling te doen, om de maandelijkse kosten laag te houden, wilde we dat graag doen. Het is echt superfijn dat Finalease je de mogelijkheid geeft tot een aanbetaling of het inruilen van een voertuig.

Uitstekende occasionauto leasen

Sinds een paar weken rijden we in onze nieuwe auto. We zijn erg blij met onze nieuwe auto, aangezien de kosten lager zijn en we ook minder bij de tankstation staan. Wij hopen nog lang te mogen genieten van deze auto en we willen iedereen echt adviseren om hier je auto, bus of koelwagen te leasen. Als je om de tafel gaat is er ontzettend veel mogelijk! Kijk voor meer informatie op de website of neem telefonisch contact op.