Rijden Met

Alles over Voertuigen

Het meeste geld krijgen voor mijn motor

Als je besluit om je motor te verkopen, dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk geld voor je motor krijgen. Gelukkig is dit online makkelijker dan ooit. Er zijn genoeg opties om jouw motor op het internet te verkopen. In dit artikel worden een paar tips genoemd om de verkoop van jouw motor zo goed mogelijk te laten verlopen

Motor verkopen aan bedrijven

De makkelijkste manier om je motor te verkopen is het verkopen via diensten die jou in contact brengen met motorinkoopbedrijven. Zo kunnen bedrijven jouw motor inkopen zonder al te veel gedoe. Deze diensten zoeken precies uit welke bedrijven wel jouw motor inkopen willen en welke bedrijven de beste prijs ervoor willen betalen. Als er dan een bedrijf is gevonden, die jouw motor wel wilt hebben, dan wordt de transactie helemaal tussen de klant en het inkoopbedrijf zelf geregeld. Zo hoef je dus zelf heel weinig te regelen. Je hoeft alleen maar het model en de staat van de motor aan te geven. De rest wordt helemaal voor je geregeld.

De motor zelf verkopen

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de motor zelf te verkopen. Dit kan het best via tweedehandssites zoals Marktplaats. Dit kost natuurlijk meer eigen werk: De prijs van de motor moet je helemaal zelf vaststellen. Dit kan je doen door onderzoek te doen naar de dagwaarde van jouw motor. Zoek dus goed uit voor welke prijs jouw motor wordt verkocht en bepaal dan een goede prijs. Ook het adverteren moet helemaal zelf worden gedaan. Door middel van goede foto’s te maken en een duidelijke omschrijving te maken word je motor aantrekkelijker voor potentiële klanten. Dit kost natuurlijk wat tijd en moeite, maar hierdoor heb je wel de hele verkoop van de motor in eigen handen en is het mogelijk om ervoor te zorgen dat jouw motor voor de beste prijs wordt verkocht.