Rijden Met

Alles over Voertuigen

Tractor onderdelen en meer

De tractor wordt in veel verschillende sectoren gebruikt. In de landbouw, veehouderij, gras en weidebouw en op nog meer terreinen. Wanneer de tractor veel wordt gebruikt kan er een onderdeel slijten of kapot gaan. In de tractor shop vind je vanalles van tractor onderdelen tot de juiste apparatuur en onderdelen voor agrarische toepassingen.  

Onmisbare onderdelen snel besteld

Sommige onderdelen zijn onmisbaar voor je tractor en die wil je dan ook zo snel mogelijk in huis hebben. Een aftakas trekker is zo’n onmisbaar onderdeel. In de webwinkel van mister agri vind je diverse varianten. Je hebt een aftakas met slipkoppeling, een aftakas verloopstuk of een aftakas minitractor. Wanneer je je werktuig veilig wilt koppelen aan je tractor, kies dan voor de assen van Mister agri. Ook topstangen voor tractors kan je bij Mister Agri bestellen. Deze worden gebruikt bijeen driepuntsophanging en bestaat uit twee hefarmen en een topstang. Er is een ruim assortiment ze zijn  van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs. Binnen vijf dagen is het al in huis. 

Goed zitten op de tractor is ook belangrijk

Wanneer je als agrariër lange dagen op de tractor zit is het ook wel zo fijn dat je op een goede stoel kan zitten. Bij Mister Agri zijn verschillende soorten tractorstoelen te koop. Je hebt onder andere ongeveerde tractorstoelen (dit is de meest simpele variant stoel) en geveerde tractorstoelen. Je hebt dan meer comfort. Bij de geveerde tractor stoelen kun je dan weer kiezen voor een mechanisch geveerde tractorstoel of een luchtgeveerde stoel. Dit is echt een must. Vooral wanneer je een lange tijd achter het stuur moet zitten. Uit de bekleding heb je de keuze uit vinyl of pvc. Ook kan je kiezen voor een stoel met of zonder armleuning. Zo zie je maar er is volop keus in tractorstoelen.