Rijden Met

Alles over Voertuigen

Een Roof Boxer helm

Roof Boxer helm

Erg veel mensen zijn dagelijks te vinden in het verkeer. De ene gaat met de auto naar het werk, terwijl de ander ervoor kiest om met de scooter of motor te gaan. Wanneer je met een motor of scooter op pad gaat, zul je rekening moeten houden met de kwetsbaarheid. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje en kan dat wanneer je op twee wielen rijdt, grote gevolgen hebben. Het is hierom van belang dat je veiligheidsmaatregelen treft. Een goede helm is daarbij onmisbaar. Een helm waar men tegenwoordig vaak voor kiest is de Roof Boxer helm

Roof Boxer helm

Een multifunctionele helm

De Roof Boxer helm is de afgelopen jaren extreem populair geworden. Wanneer je de helm onderzoekt, is dit niet verrassend. De helm is namelijk gemaakt van glasvezel en is hierdoor erg stevig. Daarnaast is hij erg prettig in gebruik. Zo kun je het kinstuk eenvoudig naar achteren klappen. Een ander groot voordeel is dat de helm zowel gekeurd is als een jethelm en integraalhelm. 

Roof Boxer helm

Een goede helm houdt je veilig

Wanneer je gebruik maakt van een scooter of motor zul je moeten beschikken over een goede helm. Hiermee voorkom je ernstig letsel aan het hoofd bij een ongeluk. Je kunt daarom beter eenmalig iets meer geld uitgeven en dat je zeker weet dat de helm van hoge kwaliteit is, dan dat je risico loopt op blijvend letsel aan het hoofd.