Rijden Met

Alles over Voertuigen

Elektrische occasion kopen

Denkt u erover na om elektrisch te gaan rijden maar heeft u geen budget om een nieuwe elektrische auto te kopen of twijfelt u nog steeds of elektrisch rijden wel bij u past dan kunt u erover denken om een elektrische auto tweedehands te kopen.

Op zoek naar een elektrische occasion

De zoektocht naar een elektrische occasion kan via een gerenommeerde dealer of online via een verkoopplaats voor auto’s zoals bijvoorbeeld Marktplaats. Nadeel is dat u weinig tot geen garantie heeft en proefrijden minimaal is toegestaan. Wanneer u een elektrische auto tweedehands koopt via Bynco weet u zeker dat u een auto koopt waarop u blind kunt vertrouwen. Bovendien biedt Bynco een prima garantie en worden alle auto’s gratis geleverd in heel Nederland.

Bynco koopt en verkoopt auto’s online

De naam Bynco staat voor ‘Buy your next car online’. Bynco koopt auto’s van particulieren en dealers en verkoopt deze online. Op de website van Bynco vindt u meer dan 200 elektrische occasions. De medewerkers van Bynco helpen u graag op weg met alle vragen die u heeft over elektrische occasions. Zij helpen u de elektrische auto tweedehands te kiezen die het beste bij u past qua range en prijs. Voor vragen kunt u altijd, en indien gewenst zelfs anoniem, terecht bij Bynco. Niet alleen tijdens kantooruren maar ook ’s avonds en in het weekend.

Proefrit van 14 dagen

Wanneer u een elektrische auto tweedehands koopt wilt u uiteraard een proefrit maken. Koopt u een elektrische auto tweedehands via Bynco dan mag u een proefrit maken van maar liefst 14 dagen. In die tijd kunt u alle ins en outs van de auto leren kennen. Ook kunt u na de aankoop rekenen op een garantieperiode van 180 dagen. Mocht de gekozen auto u toch niet bevallen dan krijgt u uw geld terug.