Rijden Met

Alles over Voertuigen

Garage Poeldijk heeft mij geholpen!

logo-2Afgelopen week wilde ik na een lange tijd weer gebruik maken van mijn auto. Helaas is het niet zo gelopen als dat ik wilde, ik heb namelijk mijn auto moeten brengen naar de garage. Echter wist ik niet bij welke garage ik terecht kon omdat ik hier net pas woon. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Garage Poeldijk. Dit was het dichtstbijzijnde garage waar ik mijn auto naar toe kon brengen. Ik heb er dan ook voor gekozen om een afspraak bij hun te maken in de hoop dat mijn auto snel gemaakt kan worden. Tijdens mij telefonisch contact met dit bedrijf werd mij duidelijk dat ze erg sociaal en vriendelijk zijn, ik kon namelijk diezelfde middag al terecht met mijn auto!

Enorm goed geholpenP1000461-300x225

Uiteraard zat ik er niet op te wachten om een hoge rekening te krijgen en heb dan ook gezegd dat Garage Poeldijk mij moet bellen zodra er teveel kosten aanzitten. Uiteindelijk hebben ze niet gebeld waar ik dan weer over twijfelde. Ik ben dan wel gebeld om te horen dat de auto klaar is en wanneer ik hem op kwam halen. Ik wacht hier dan niet al te lang mee en ben dan direct erheen gegaan om de auto te halen maar ook wat de kosten ervan zijn. Nog nooit zijn de kosten zo laag geweest!