Rijden Met

Alles over Voertuigen

Gebr.Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft een zeer groot vermogen aan diensten in de logistiek. Zij kunnen veel betekenen op het gebied van technisch transport en diensten. Vanaf de jaren 80 bestaat dit bedrijf en heeft zich inmiddels uit kunnen breiden tot een zeer groot bedrijf. Zij leveren verschillende diensten, zoals opslag, transport, bedrijfsverhuizingen en nog veel meer. Ook voor machine transport ben je hier aan het juiste adres.

Daar hebben wij hele goede ervaringen mee, toen ons bedrijf naar een andere locatie ging verhuizen. Onze oude locatie werd veel te klein en daarom was het noodzakelijk om te verhuizen.

Gebr. Vermeer Industrial Movements zorgt ook voor machine transport

Nadat wij te horen hadden gekregen dat wij met ons bedrijf naar een andere locatie gingen verhuizen, is dit bedrijf ingeschakeld. Zij hebben de meeste ervaring op het gebied van machine transport. Veel bedrijven hebben zij al geholpen met het verhuizen van grote machines naar een andere locatie. Heel deskundig en zonder problemen regelen zij alles wat hierbij komt kijken. Ook bij onze verhuizing zijn zij zeer nauwkeurig aan het werk gegaan. Stap voor stap werden onze machines in de bedrijfshal ontkoppeld en op een speciale vrachtwagen geladen.

Zonder de hulp van dit transportbedrijf hadden wij zeker met onze handen in het haar gezeten. Want verhuizen van kleine spullen is geen enkel probleem, echter onze machines naar een andere locatie brengen wordt een heel ander verhaal.