Rijden Met

Alles over Voertuigen

Goede autogarage Almere gezocht

Je bent op zoek naar een geschikte autogarage Almere? Echter vindt je het erg lastig om een betrouwbare garage te vinden waar je terecht kan met je auto? Begrijpelijk aangezien je nooit van tevoren weet hoe dat een garage zijn werk uitvoert. Al ben ik wel van mening dat je bij autogarage Almere, beter bekend als Autobedrijf Correct aan het juiste adres bent. Het feit dat ik hier vorige week mijn auto naartoe heb gebracht en hier enorm goed ben geholpen zegt genoeg. Mijn auto maakte namelijk een nogal vreemd geluid wanneer ik op de snelweg reed. In het begin viel het geluid nog wel mee, echter is het nu een irritante geluid geworden waar ik maar al te graag vanaf wil.

cropped-correct_02

Afspraak had ik snel gemaakt!

Nog geen vijf minuten nadat ik met Autobedrijf Correct aan de telefoon zat had ik hier al een afspraak gemaakt. De eerstvolgende werkdag kon ik mijn auto erheen brengen en kreeg ik een leen auto mee terug. Dit was wat dat betreft niet nodig maar was wel enorm blij dat het mij werd aangeboden. Uiteindelijk hebben zij het probleem gevonden en dit ook na telefonisch goedkeuring gerepareerd. Gelukkig weet ik het in ieder geval zeker dat de kosten bij Correct een stuk lager ligt als wat ik had verwacht. Moest toch even twee keer vragen of dat het bedrag wel klopte….