Rijden Met

Alles over Voertuigen

Hagelschade auto laten repareren door professionals

hagelschade auto

Op het internet zocht ik naar hagelschade auto omdat mijn wagen helaas wat beschadigen heeft opgelopen door het slechte weer. Normaal zet ik mijn wagen altijd in de schuur maar ik was het helaas dat weekend vergeten. Aangezien mijn vrouw en ik op vakantie waren heb ik hem niet binnen kunnen zetten. Hij heeft best wel wat putjes en deukjes erin. Dat wilde ik zo snel mogelijk opgelost hebben. Zeker omdat ik met mijn wagen naar zakelijke afspraken rij, wil ik niet zo voor de dag komen. Gelukkig kwam ik al snel op de website van Van Uden Restyling terecht. Dat bedrijf zag er goed en professioneel uit dus ik belde voor een afspraak.

Wagen

Hagelschade auto snel opgelost

Hagelschade auto repareren is een van de specialiteiten van het bedrijf. Zij konden mij dus zeker helpen met mijn wagen. De vrouw aan de telefoon was heel erg vriendelijk en samen planden wij een afspraak in. Ik was erg blij om te horen dat ik direct de volgende dag al terecht kon. Toen ik daaraan kwam bekeken wij samen de schade. Tot mijn grote opluchting vertelde het bedrijf dat het meeviel en zij niet met zwaarder materiaal aan de slag hoefden. Mocht dat wel het geval zijn geweest dan had mijn wagen ook opnieuw gespoten moeten worden.

Wagen

Zo goed als nieuw

De werknemers van het bedrijf gingen direct met mijn wagen aan de slag. Met professionele hulpmiddelen konden zij de deukjes zo eruit drukken en trekken. Het was heel interessant om te zien hoe zij te werk gingen. Desondanks ik er weinig verstand van heb zag ik wel direct dat zij echt heel precies en vakkundig te werk gingen. Ik was heel erg blij toen mijn wagen er weer zo goed als nieuw uitzag. Dit bedrijf raad ik aan iedereen aan met hagelschade.