Rijden Met

Alles over Voertuigen

Heb jij een laadpaal nodig? Elektrisch rijden voor iedereen

Ben jij, net als een heleboel andere Nederlands, meer dan klaar met de hoge benzineprijzen? Dan is elektrisch rijden zeker iets voor jou. Je kunt natuurlijk als eigenaar van een elektrische auto meerdere keren per week naar een oplaadpunt rijden, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Plaats een laadpaal op eigen terrein en laad jouw auto op wanneer je wilt.

laadpaal in Nederland

Steeds meer mensen besluiten hun benzineauto achter zich te laten en over te stappen op een elektrische auto. Eerlijk is eerlijk, de brandstofprijzen van tegenwoordig schieten de pan uit. Het aanschaffen van een laadpaal is de volgende stap in de wereld van het elektrisch rijden. Er bestaat een grote diversiteit aan laadpalen en je hebt er dus ook niet zomaar een besteld. Je wilt jezelf van voldoende informatie voorzien om de juiste keuze te maken. In dit artikel leggen wij alles tot op de puntjes uit! We gaan het hebben over de verschillende laadpalen en laten je kennis maken met een professioneel bedrijf. Natuurlijk vertellen wij ook waar jij een laadpaal kunt bestellen. Op de webwinkel van deze website vind je verschillende soorten laadpalen voor verschillende type auto’s. Een greep uit het assortiment:

  • laadpaal 11 kW 5 meter kabel type 2 – Heidelberg
  • Perfectfit laadpaal 11 kW met display, 5 meter kabel , RFID
  • laadpaal Beny 22kW met loadbalancing RFID App
  • laadpaal Alfen Eve Single S-line RFID 11Kw met kabel 5 meter (type 2) Load balancing en backoffice

Ben je opzoek naar een laadpaal voor een bepaald merk? Alles is mogelijk! Via de webwinkel kun jij eenvoudig de juiste laadpaal vinden voor jouw type auto. Via de zoekmachine kun jij eenvoudig zoeken op het merk van jouw auto. De webwinkel heeft een uitgebreide collectie waar jouw type auto zeker tussen staat! Afijn, je hebt een laadpaal in gedachten. Je kent de voordelen en hebt een type in je winkelwagen geplaatst. Nu vraag jij je waarschijnlijk af hoe de paal bij jou thuis geïnstalleerd gaat worden. De gecertificeerde monteurs van laadpaalcompleet helpen jou van begin tot eind. Het zijn ervaren werknemers die snel, maar met enorm veel kennis en kunde, de laatpaal bij jou thuis of op werk installeren. De montage van laadpaalcompleet is een volledige montage. Dit houdt in dat de laadpaal wordt geleverd met een passende aardlekautomaat, een 10 meter lange grondkabel en een UTP kabel. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt en vertrekt niet eerder dan dat de laadpaal werkt.

Nog vragen? Stel ze direct

Heb jij nog vragen over de aanschaf van een laadpaal of over de installatie ervan? Surf dan snel naar de website: www.laadpaalcompleet.nl. Via de klantenservice kom jij snel in contact met een deskundige medewerker. Ook beschikt deze webwinkel over een handige keuze hulp. Zo weet jij zeker dat je een laadpaal in huis haalt waar je geen spijt van zult krijgen. Vragen zoals: welke laadpaal moet ik kiezen, of hoe zit het precies met de meterkast? Worden uitgebreid voor je beantwoord. Ben jij klaar om elektrisch over de weg te gaan? Wacht dan niet langer en neem contact op met laadpaalcompleet voor uitgebreid advies.