Rijden Met

Alles over Voertuigen

Rijles Nijmegen volgen?

Ja, eindelijk ben ik 18 geworden! Doordat ik net jarig ben geworden is het hoog tijd geworden voor mij om een rijles Nijmegen te zoeken zodat ik mijn auto rijbewijs kan behalen. Zit niet bepaald te wachten op hoge kosten hiervoor, als student zijnde moet je sowieso op je geld letten…

Door op het internet te gaan zoeken naar een goedkope rijschool in de regio van Nijmegen ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Dit bedrijf biedt rijlessen aan voor een aantrekkelijke lage prijs, ik kon het gewoonweg niet voorbij laten gaan!

logo1

Direct ingeschreven!

Doordat je via het internet gelijk kan inschrijven was ik vrij snel verzekerd van mijn eerste rijles. Doordat je gemakkelijk via het internet kon inschrijven hoefde ik niet eens de deur voor uit te gaan. Mijn eerste rijles Nijmegen stond dan ook gepland voor afgelopen maandag! Ik was onwijs zenuwachtig en wilde in de eerste instantie afbellen, echter wees mijn moeder op het feit dat iedereen dat tijdens de eerste rijles is. Dit gaf me een wat rustigere gevoel waardoor ik ervoor heb gekozen om het gewoon door te laten gaan. Toen het moment daar was dat de instructeur voor de deur stond heb ik mijn angst overwonnen om achter het stuur te gaan zitten, wel een apart gevoel zeg om nu eens achter het stuur te zitten…

Wesseldijk-4567