Rijden Met

Alles over Voertuigen

Scheepsonderhoud Schiedam werkt!

Voor enkele weken geleden ben ik Scheepsonderhoud Schiedam tegen gekomen op het internet. Dit bedrijf staat erom geschreven door zijn goede service in het repareren en het onderhouden van een vrachtschip. Sinds dat ik dit bedrijf gezien heb op het internet wist ik meteen dat hun goede service verlenen. Een vriend van ons heeft namelijk een eigen vrachtschip en hij begon te merken dat er een goede onderhoud dient te gebeuren aan het schip. Ikzelf wist natuurlijk meteen welk bedrijf ik kon aanhalen bij hem!download (3)

Uitmuntende reparatie

Sinds dat ik vrienden ben met een kapitein vind ik het onwijs leuk om regelmatig op het schip te zijn. Door te zien hoe groot een vrachtschip is was ik verbaasd over het feit dat het zo lang is. Een Scheepsonderhoud Schiedam oftewel Copier weet tenminste hoe dat goede zaken dienen te gebeuren. De kapitein heeft ook niet lang hoeven twijfelen om contact te zoeken met dit bedrijf. Hun hebben verzekerd dat het binnen twee weken gerepareerd was in wat gemaakt moest worden. Uiteindelijk hadden ze het al binnen een week weten te maken. Ik weet niet of dat ik het zeggen mag maar dan ben je toch echt goed als je het zo snel gemaakt kan krijgen, en natuurlijk nog goed ook!download (4)