Rijden Met

Alles over Voertuigen

Voor schade motor kun je naar AAS schadeherstel

schade motor

Als motor ben je een kwetsbare weggebruiker en heb je een wat grotere kans op schade motor. Al manoeuvreer je nog zo voorzichtig door het verkeer; er is een aanzienlijk kans dat je onderuit gaat. Dat kan als je bij regenachtig weer uitglijdt over een streep op de weg of over een verdrijvingsvak. Maar ook als je schrikt van een onverwachte beweging van een medeweggebruiker is het voor een motorrijder nu eenmaal iets lastiger om op de motor te blijven zitten. Bij dergelijke valpartijen is er gelukkig bijna altijd alleen schade motor in de vorm van deuken of lakschade. Bij aanrijdingen kan het frame echter ontzet raken.

schade motor

AAS Schadeherstel voor schade motor

Bij de 87 vestigingen van AAS Schadeherstel is schade motor in veel gevallen te herstellen. Vooral het repareren van deuken en blutsen en het bijwerken van beschadigingen aan de lak kan door de meeste van deze bedrijven tot in de perfectie worden uitgevoerd. Als er echter sprake is van een verbogen frame of ontzette voorvork wordt er contact opgenomen met een gespecialiseerd bedrijf. Want om dat te kunnen repareren is een motorrichtbank nodig. Die is alleen in het bezit is van deze motorspecialisten. Niet elke schade motor kan dus volledig door een AAS Schadeherstelbedrijf worden afgehandeld.

schade motor

Toch voor schade motor naar een AAS Schadeherstelbedrijf

Als je zelf geen bedrijf kent dat is gespecialiseerd in schadeherstel van motoren of scooters kun je altijd terecht bij AAS Schadeherstel. Mocht het nodig zijn om een deel van de schade motor elders te laten herstellen, dan kan het AAS Schadeherstelbedrijf daarin bemiddelen. Uiteraard wordt ook de hele administratieve rompslomp van de schade motor in dat geval afgehandeld door de schadeherstelbedrijven in rechtstreeks overleg met de verzekeraar.