Rijden Met

Alles over Voertuigen

Zou u zich ook vrijer voelen wanneer u een elektrische driewieler had?

Ik ga nu al jaren met de auto naar mij werk toe, terwijl ik het eigenlijk wel kan fietsen als ik net iets eerder weg zou willen gaan. Ik kan vanwege een aandoening die ik al heel lang heb geen lange afstanden fietsen, maar er is een kans dat dit zou kunnen met een soort elektrische fiets. Eigenlijk werkt een fiets dan niet optimaal en ik besloot met mijn begeleider te kijken naar welke opties er zijn en zij kwam met het idee om een elektrische driewieler aan te schaffen. Zo’n elektrische driewieler zou voor mij een hele uitkomst zijn, omdat ik op een normale fiets eigenlijk niet zoveel kan. Met een elektrische driewieler kom ik lekker vaak buiten, omdat ik dan op de elektrische driewieler heen en weer naar mijn werk zou gaan. Ik denk ook dat ik zo op mijn eigen manier een beetje kan helpen voor het klimaat, omdat het natuurlijk om een elektrische driewieler gaat en dan hoef ik veel minder de auto te gebruiken. Ik had geen idee waar ik een elektrische driewieler kon kopen, maar ik dacht dat internet wel de beste optie zou zijn. Ik besloot dus even op internet te kijken waar ik een elektrische driewieler zou kunnen krijgen, maar ik wilde natuurlijk wel eentje van hoge kwaliteit, want ik moet er wel nog jaren mee vooruit kunnen en ik wil niet dat die over een paar maanden er al mee ophoud. Ik kwam na een tijdje zoeken op de site fastfuriousscooters.nl terecht en ik was eigenlijk meteen heel erg enthousiast over deze site. Het aanbod voor een elektrische driewieler was groot en ik vond het ook nog betaalbaar. Ik kon eigenlijk gelijk al zien dat dit bedrijf echt kwaliteit zou leveren en dit was natuurlijk precies waar ik naar opzoek was. Ik had echt het idee dat dit bedrijf je alleen maar wilt helpen en ik besloot dus ook nog even te bellen om wat belangrijke vragen te stellen. Ik werd gelijk goed geholpen door het erg vriendelijke personeel en de werknemers wisten zelf ook heel veel van hun producten af. Ik vind het altijd fijn als het personeel zelf ook veel van hun producten afweet, omdat ik dan echt het idee krijg dat de klant op nummer één staat en ze je echt goed kunnen helpen.

Ik heb hier mijn nieuwe elektrische driewieler besteld

Ik gebruik de elektrische driewieler nu een aantal weken en ik ben heel erg blij dat ik hem heb aangeschaft. Ik ga elke dag met plezier weer naar mijn werk toe, omdat ik gelijk lekker naar buiten toe kan. Ik ben ook heel erg blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen om een beter klimaat voor iedereen te creëren. Ik ben heel erg goed geholpen door dit bedrijf.

Ik kom nu elke dag weer even buiten

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site fastfuriousscooters.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen om uw vragen te stellen

Ik ben heel erg tevreden over de service van dit bedrijf