Rijden Met

Alles over Voertuigen

ZZP’er en leasen. Kan dat?

U bent ZZP’er en kunt al uw liquide middelen goed gebruiken. Toch zou u ook graag een nieuwe of jonge auto rijden. Dankzij financial lease is die mogelijkheid er nu! Door het betalen van een maandelijks tarief rijdt u als ondernemende ZZP’er al gauw de auto die u wenst.

financial-lease-twente

Financial lease is een leasevorm waarbij het maandbedrag wordt bepaald door de aanschafwaarde van de auto te verminderen met de slottermijn en een eventuele aanbetaling. Het bedrag dat overblijft wordt verdeeld over het aantal maanden dat uw leasecontract duurt. Omdat u een hoop factoren zelf kunt bepalen, heeft u de hoogte van het maandbedrag in principe zelf in handen. En dat is als ZZP’er wel zo fijn. U heeft dus nooit te maken met te hoge lasten.

Voor betrouwbare en transparante financial lease raden wij u Financial Lease Twente aan. Hier bent u verzekerd van een leasecontract dat past bij uw onderneming en bent u geheel vrij in het merk en model auto dat u wilt rijden. Perfect voor ondernemers die weten wat ze willen!