Rijden Met

Alles over Voertuigen

Een fiets laten lassen in Den Haag

Hoe gaaf is het als jij je eigen fiets kan laten maken. Dit heb ik laten doen bij een ondernemer die doet aan lassen Den Haag. Een fiets die jezelf helemaal naar jouw smaak kan laten bouwen. Alles kun jij zelf kiezen. Hoe het frame moet, welke kleur het moet zijn en welke toeters en bellen jij er nog meer op wilt laten zetten. Het frame kan gebouwd worden in staal of roestvrij staal. Ook de spaken van het rijwiel worden door dit bedrijf gemaakt. Wilt u een ander (roestvrij)stalen voorwerp laten maken, dan kunt u ook bij dit bedrijf terecht.

Professioneel bedrijf

Mijn fiets heb ik laten lassen in Den Haag bij het bedrijf: Metal Arts. Dit bedrijf is opgericht door een metaal artiest. Zijn naam is Emile Wentink. Hij werkt voornamelijk met particulieren die iets bijzonders willen. Het (roestvrij)stalen product wordt bewerkt tot een uniek ontwerp. Deze vakman gebruikt voor het bewerken ook verschillende methodes en handgereedschappen zoals:

  • Frezen
  • Zagen
  • Boren
  • Draaien
  • Zetten
  • Knippen
  • Lassen

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kijk dan eens in de fotogalerij op de website van dit bedrijf. Ik weet zeker dat het jou zal bevallen. Ik ben echt zeer tevreden over mijn product en mijn volgende project bij deze zaak wordt het onderstel van mijn eettafel.