Rijden Met

Alles over Voertuigen

Het belang van een goede verzekering voor een rijschool

Als rijschoolhouder moet je goed verzekerd zijn. Tegelijkertijd wil je niet de hoofdprijs betalen. Helaas zijn er veel verzekeraars die het verzekeren van een autorijschool als een enorm risico zien. Ze zijn bang voor veel letselschade en bieden verzekeringen daarom helemaal niet óf tegen torenhoge premies aan. Daar zit je als ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Jij wil gewoon met een gerust hart je instructeurs en leerlingen de weg op kunnen sturen, zonder je zorgen te hoeven maken over de verzekering. Maar waar vind je een verzekering met een goede dekking én een scherpe premie?

Een goede dekking en betaalbare premie

Het lijkt misschien onmogelijk, maar toch is er een rijschool autoverzekering te vinden die een goede dekking én een betaalbare premie heeft. Welke verzekering dit is, hangt af van verschillende factoren. Autorijschoolverzekering.nl helpt jou graag om de perfecte verzekering voor jou te vinden. Als adviseur en bemiddelaar helpen ze je graag bij het afsluiten van de juiste verzekering. En mocht je onverhoopt schade hebben, dan helpen ze je ook verder met een vakkundige schadeafhandeling. Zo kunnen al jouw lesauto’s veilig de weg op.

Meer dan alleen lesauto’s

Een goede rijschool autoverzekering is fijn, maar als rijschoolhouder weet je dat jouw bedrijf uit meer bestaat dan alleen de lesauto’s. Ben je niet alleen eigenaar van de lesauto’s, maar heb je ook een gebouw waar jouw rijschool in gevestigd zit? Dan zul je dit gebouw ook adequaat moeten verzekeren. Ook een aansprakelijkheidsverzekering is erg belangrijk. Daarnaast kun je nog denken aan een goed werkgeverschapverzekering, een verzekering voor verschillende elektronica en een verzekering voor inventaris en goederen. Heb je advies nodig over welke verzekeringen voor jouw bedrijf aan te raden zijn? Neem dan contact op met een van de experts. Dan kun je direct een offerte krijgen, zodat je direct goed inzicht hebt wat dit financieel voor jou zou betekenen.