Rijden Met

Alles over Voertuigen

Hoe kom ik het makkelijkst van A naar B?

In Nederland is het vervoer goed geregeld in vergelijking tot andere landen. Je kan op alle tijdstippen op een makkelijke en relatief goedkope manier van punt A naar punt B komen. In dit artikel vertel ik een aantal van deze vervoersmogelijkheden.

Eigen vervoer

Om te beginnen is het natuurlijk het makkelijkst om met je eigen vervoer van de ene naar de andere plek te gaan. Je kan gezond kan fietsen, maar je kan er ook voor kiezen om de auto, scooter of motor te pakken. Voor deze laatste drie heb je echter wel een rijbewijs nodig om te mogen rijden.

Openbaar vervoer

Naast eigen vervoer zijn er veel mensen in ons land die het openbaar vervoer gebruiken om naar hun werk of school te gaan. Het openbaar vervoer in Nederland is goedkoop en biedt veel mogelijkheden aan. Zo zijn er in alle grote steden veel trams, metro’s en bussen te vinden en kan je makkelijk tussen de steden reizen met een sprinter of intercity.

Taxi of Uber

Wil je rustig ergens kunnen zitten, maar niet je eigen vervoer gebruiken? Dan zijn taxi’s de ideale oplossing voor jou. Het is relatief duur, maar je kan er wel op je gemak zitten en wordt precies opgehaald en gebracht waar jij wilt. Vaak zijn taxi’s dag en nacht beschikbaar voor iedereen. Al wil je een taxi in Bloemendaal of een taxi in Ijmuiden, dan hoef je alleen Taxiservice Bloemendaal te bellen en ze staan al snel bij jou om je op te pikken.

Daarnaast is er nog Uber. Uber is nog een opkomende App die in veel landen al een stuk populairder is, maar hier al steeds meer gebruikt wordt. Uber is goedkoper als een taxi en wordt vooral door particulieren gebruikt.