Rijden Met

Alles over Voertuigen

Moet jij ook een heftruckcertificaat halen?

wesseldijkWanneer je zelf een ondernemer bent die eigenaar is van een transportbedrijf is het natuurlijk essentieel dat het personeel ook up-to-date blijft van de laatste ontwikkelingen in het verkeer. Hier hoort het een heftruckcertificaat halen natuurlijk bij. Je moet jou personeel dan de mogelijkheid bieden om dit te doen. Je moet het dan ook zien als een investering in jou personeel. Zij heb ik een vriendin die dat ook moest doen. Natuurlijk zie je dit niet vaak in deze branche, namelijk vrouwen die een certificaat hiervoor behalen. Maar het maakt natuurlijk niet uit wie het doet zolang als je het maar doet. Wat zij wel moest doen was dit zelf particulier regelen. Natuurlijk werd dit wel vergoed alleen niet onder werktijd van de ‘baas’. Ze was dus online gaan zoeken naar bedrijven waarbij dit mogelijk was. Het duurde haar dan ook niet lang voordat zij terecht kwam bij Wesseldijk.

Heftruckcertificaat halen

Verloop van haar cursussen

rijschoolNadat ze even bezig was vertelde zij mij dat het eigenlijk wel goed verliep. Ze werd goed begeleid en pakte alles snel op. Haar instructeur was erg behulpzaam en gaf haar goed advies. Zij vertelde mij dat je kon zien dat hij veel ervaring had. Ik moet zelf zeggen dat ik dit ook fijner zou vinden. Wanneer je advies moet aannemen van iemand die zelf zeker is van zijn zaak, dan komt dit gewoon beter over.

Ik moest van haar vertellen dat zij Wesseldijk dan ook zeer dankbaar is en om een heftruckcertificaat halen bij hun zeer eenvoudig is. Je kunt hier overigens ook gewone rijlessen nemen. Wellicht interessant voor andere lezers. Dus doe je voordeel hiermee.