Rijden Met

Alles over Voertuigen

Via deze rijschool mijn aanhangerrijbewijs gehaald

osseforthOmdat ik wij thuis, of in ieder geval bij mijn ouders een aanhanger hebben staan, had ik mij laatst verdiept over de kosten van het behalen van een aanhangerrijbewijs. Dit is namelijk altijd handig en wanneer ikzelf over vrienden van mij verhuizen kan ik hun meehelpen. Ook heb ik een broer die geregeld ’tuintjes aanlegt’. Wanneer hij dan weer een klus heeft kan ik voor hem zand halen en stenen vervoeren. Vandaar dat ik dus had besloten online eens naar informatie te zoeken. Zo ben ik uitgekomen bij de site osseforth.nl. Het eerste wat mij opviel was de nuttige site. Hier staat enorm veel informatie op en dat ook nog eens overzichtelijk. Toen ik eenmaal de prijzen zag, had ik hun een mail gestuurd.

bovagWat wellicht ook interessant is voor jullie s het feit dat zij ook lesgeven voor auto, vrachtwagen en heftruckrijbewijs. Wanneer je deze dan met andere vergelijkt zul je zien dat zij stukken goedkoper zijn. Zo had k dus gevraagd of ik hier rijlessen kon nemen.

Goede lessen en begeleiding

Het contact met hun verliep niet alleen correct maar ook nog eens snel. Zo kon ik enkele dagen later al direct beginnen voor mijn aanhangerrijbewijs. Ik kan zelf inmiddels beamen dat de rijlessen zeer goed zijn. Ik kreeg een ervaren rij instructeur die precies wist hoe mij alles uit te leggen. Hij zag al snel dat ik moeite had met achteruit rijden, dus legde hij hier vaak de nadruk op tijdens de rijlessen.

aanhangerrijbewijs

Wat mij betreft zijn de diensten van Osseforth dan ook een echte aanrader. Zo heb ik al meerdere mensen in mijn netwerk hun als tip meegegeven. Ook zij waren hier lovend over. Ik hoop dan ook dat jullie je voordeel hiermee doen. Voor meer informatie kun je altijd hun site bezoeken. Voor vragen die aan mij gerelateerd zijn, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.